Våre tjenester

Terje Sollid AS tilbyr en bred portefølje av tjenester innen maskinentreprenør-bransjen. Vårt mål er å dekke alle behovene til våre kunder. Vi har leverer alt innen graving, oppretting av vei, asfaltering og opparbeiding av tomter.

Erfarne ansatte

Vårt dyktige team består av erfarne maskinførere og arbeidere, og vi har alt vi trenger for å utføre oppdragene til en høy standard. Vi har moderne utstyr og vi sørger alltid for at vårt utstyr er i god stand, slik at vi kan levere effektive og pålitelige tjenester til våre kunder.

Alt av graving

Når det gjelder graving, har vi erfaring med å utføre alt fra mindre grøfte arbeider til store utbygginger. Vi har den nødvendige kompetansen for å sikre at alle arbeidene utføres på en sikker og effektiv måte, og vi sørger alltid for å følge alle relevante lover og reguleringer.

Veiarbeid og planering

Oppretting av vei, asfaltering og opparbeiding av tomter er også viktige deler av vår tjenesteportefølje. Vi har erfaring med å utføre alt fra mindre vei- og parkeringsanlegg til større prosjekter. Vi sørger alltid for å følge alle relevante normer og standarder, og vi sørger for å levere et ferdig resultat som oppfyller våre kunders forventninger..